21/21 2021£9.99

30 days long training plan

2021 januártól lesz elérhető a feliratkozók számára is, de most lehetőséged van kipróbálni az új 21/21 2021 programot. 

Description

21 edzés 21 napra: 

  • 7 saját testsúlyos edzés
  • 7 súlyzós edzés
  • 7 core program


Egy erőltetet menetet fogunk tolni, 21 napon keresztül minden nap lesz kb. 21 percnyi edzés, változatos terhelés mellett. A csomaghoz ennek ellenére 30 napos hozzáférést állítottam be, így ha pihenőre van szükséged, akkor nyugodtan be tudsz iktatni pár napot.

A csomaghoz tartozó videókat a profil-csomagok menüpont alatt, az órarendet pedig a profil-edzéstervek menüpont alatt találod a vásárlás után rögtön!


Visszajelzés:

"Szia Sasa!


Tegnap megcsináltam az utolsó edzést, szóval most írok egy visszajelzést a csomagról. Először is bevallom, hogy a másodikkal kezdtem, mert nem akartam body weight edzéssel kezdeni, és azt terveztem, hogy az 1-est majd megcsinálom a 21-es után, de ez nem jött össze, mert úgy tűnik, ma már nincs hozzáférésem a videókhoz. Nem baj, valahogy megleszek nélküle, van miből válogatni. :D


Eddig a body conditioning, core és dumbbell edzéseket csinálgattam (valszeg már túl régóta nem emeltem a nehézségen), XtremeHIIT magasságokba soha nem merészkedtem az asztmám miatt. Persze ez könnyebb volt annál, szóval adtam neki egy esélyt. Az eleje elég kegyetlen, az első body weight edzésen (ami nekem a 3. nap volt) azt hittem, meghalok. A 3. és a 7. nap között folyamatosan fájt minden izmom, még jó, hogy a karantén miatt sehova nem kellett mennem. Aztán hozzászoktam a mindennapos terheléshez, egyre jobban mentek az edzések is, egyre ritkábban kellett könnyített gyakorlatot csinálnom valami helyett. A végére teljesen világos lett, hogy mindenhez hozzá lehet szokni, csak akarni kell. És az is nyilvánvalóvá vált, hogy be kell szereznem nehezebb súlyzókat. :D


Nagyon tetszett az edzések felépítése, szeretem ezeket az ismétlődő blokkos megoldásokat, így a végén már nem nagyon kell odafigyelni, mert tudom, hogy mi következik. (Viszont a 3 különböző blokk egy edzésen belül azért kellő változatosságot is nyújt, így nem unalmas.) Meg is lepődtem az utolsó három edzésen, ahol nem ez volt. A sokkal több pihenő miatt azokat jelentősen könnyebbnek éreztem, de végülis jó volt levezetőnek a végére.


Összességében király a program, és köszönöm szépen a lehetőséget, hogy kipróbálhattam. :)


Üdv,

Nóri"


Vásárlás után nincs lehetőség pénzvisszatérítésre, ahogyan azt a visszatérítési és lemondási feltételeknél is írtam és elfogadtad!


Purchase!