Alapanyag- és termékajánló (Magyarország)£4.99

10000 days long training plan

Mivel az életmódváltás és a testformálás legnagyobb részben a táplálkozáson múlik, így az az első, hogy ezen a téren gördülékenyen menjenek a dolgok. 

Description

A megfelelő alapanyagok és termékek beszerzése a kezdetek kezdetén mindenkinek bonyolult feladatnak tűnik és a gyakorlottabbak is könnyen elvesznek a különböző hangzatos és egészségesnek tűnő ajánlatok között. A sokak számára eddig ismeretlen alapanyagokról, táplálék kiegészítőkről és egyéb eszközökről nem is beszélve. Ebben szeretnék most segítséget nyújtani nektek ezzel a hiánypótló, 42 oldalas linkgyűjteménnyel. 

Az allergének (glutén, tejfehérje, laktóz, tojás), a vegán termékek és a személyes kedvenc termékeim megjelölésével!

A dokumentumokat havonta-kéthavonta frissítem, bővítem, aktualizálom és az új verziót kiküldöm e-mailben!

Az Alapanyag- és termékajánlóaz étrendeseim ajándékba kapják meg a tanácsadásuk mellé, de itt külön is megvásárolható.

Mit tartalmaz ez a dokumentum? Többek között az általam ajánlott alapanyagokat és termékeket az online vagy offline beszerzési helyek megjelölésével. A linkek kattinthatók, így egyszerűen megtekintheted a beszerzési helyeket és később bármikor visszatérhetsz, ha valami elfogyott, nem kell újra és újra keresgélned. Ezen felül olyan információkat is találsz, amik az egyes ételek elkészítéshez vagy a termékek közötti választáshoz nyújtanak segítséget. A dokumentumban csak olyan alapanyagokat, termékeket és eszközöket gyűjtöttem össze, amiket szakmailag és teljes szívemből, őszintén tudok ajánlani!
A csomag edzéstervet nem tartalmaz! Az Alapanyag- és termékajánló dokumentum a vásárlás pillanatától elérhető és letölthető a profil-ajándékok menüpont alatt!


Purchase!