All in One 365, Otthoni edzésprogramok éves előfizetéssel£149.99

365 days long training plan

Spórolj meg 2 hónapot az éves előfizetéssel! Nem kell várnod a havi frissítésre, azonnal felkerülnek az új edzések! Bónuszként pedig hozzáférsz a BubbleButtYoga videókhoz is!

Description

Ne hagyd, hogy a fejlődésed és az egészséged útjába álljon, hogy nem tudsz teremben edzeni! Most edzhetsz otthon, a szállodában, a tengerparton és bárhol, ahol és amikor csak kedved van!


Valószínű neked is sűrű a napirended, sok feladat között lavírozol és nehezen fér bele egy olyan elköteleződés, mint a fix edzésnap egy előre foglalt időpontban. Viszont szeretnél edzeni, szeretnél fejlődni és ezt nem másokhoz alkalmazkodva, hanem saját ritmusodban.


Ezért hoztam létre a Beyond The Motion oldalt és kezdtem online edzéseket készíteni. Így ugyanis, lehetőséget teremtek arra, hogy bárhol, bármikor tudj edzeni, kompromisszumok nélkül.


Mit tartalmaz a havi csomag?

  • 24 edzéstípusban több, mint 500 otthon végezhető edzést (ezeket a profilodban a csomagok menüpontban találod majd)
  • 27 előre beállított 30 napos edzéstervet (ezeket a profilodban az edzéstervek menüpontban találod majd)
  • 15 BubbleButtYoga™ videót


Melyik kategória kinek ajánlott?

Egy letölthető pdf-ben összeszedtem az összes edzéstípust és azt is, hogy kinek ajánlott! (ezt a profilodban az ajándékok menüpontban találod majd)


Az edzések nagy részében nincs idegesítő duma és zene! Olyan zenére tudsz edzeni, ami téged motivál, de ha alszik a pici, akkor sem kell izgulni, hogy lemaradsz valamiről, mert az osztott képernyőn látni fogod mi következik 🙂SasaA csomag automatikusan megújul. Amennyiben nem szeretnéd megújítani az előfizetésed, bármikor le tudsz iratkozni. Az aktuális feliratkozási idő végéig hozzá fogsz férni a videókhoz. Feliratkozás/feliratkozás megújulása után nincs lehetőség pénzvisszatérítésre, ahogyan azt a visszatérítési és lemondási feltételeknél is írtam és elfogadtad!


Subscribe!