Blog


Kerek feneket szeretnél?

Kerek feneket szeretnél?

Szuper, de nem biztos, hogy a gyakorlatokon és a terhelésen fog múlni, hogy sikerül-e összehozni. Hiába nyomod a guggolásokat barom nagy súllyal, csinálod a kitöréseket számolatlanul és sétálsz a lépcsőző gépen 100 emeletet felfelé, ha képtelen vagy aktivizálni a farizmot és bekapcsolni a munkába.

Elolvasom →
Szálkás izmokat szeretnél?

Szálkás izmokat szeretnél?

Szálkás izmokat szeretnél? Tök jó! De ehhez baromi kevés az, hogy kis súlyokkal és nagy ismétléssel dolgozol!

Nem ártana egy kicsit felpörgetni az metabolizmust sem! Jó kaják, pörgősen megtolt edzések, megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, plusz a folyadékfogyasztásról se feledkezzünk meg.

Elolvasom →
Teljes felülés

Teljes felülés

Olyan cukik, hogy az már cukorsokk. Odatehetik, hogy #fitcouple meg hasonlók. Egyet nem tehetnek oda, hogy van értelme annak, amit csinálnak!

Oké, ezeket most rommá fikázhatom, mert stock fotó, nem mennek a falnak miatta. Fogd fel úgy, hogy te legalább élből vágod majd, hogy amit látsz, az miért rossz 

Elolvasom →
5 tipp üzleti tipp a fitness vállalkozásodhoz

5 tipp üzleti tipp a fitness vállalkozásodhoz

Új év és új évtized, tökéletes alkalom arra, hogy egy kis ráncfelvarrást csinálj a vállalkozásodban. A január egyébként is csúcsidő, amikor az emberek sok milliót tolnak bele a fitness & wellness iparba. Néhány jó döntéssel ezeket az emberek hosszabb távon is meg lehet tartani.

5 olyan tippet adok, amikkel jelentős pozitív változást érhetsz el üzletileg!

Elolvasom →
Ha nem fáj, nem változtatnak

Ha nem fáj, nem változtatnak

Azért nehéz rávenni az embereket, hogy figyeljenek magukra, mert az egészségtelen életmód legtöbb következménye nem fáj!

Ha mégis fáj, akkor már egy nagyon durva szintnél járunk. De egy manapság átlagos, 15-30 kilós elhízás még nem fáj. A rossz keringési rendszer nem fáj. Max. ha elromlik a lift és mégis meg kell mászni két emeletet és lihegés a vége, akkor elütik valami poénnal.

Elolvasom →
Box jump

Box jump

Tök jó gyakorlat a box jump és megfelelő edzettségi szinten, ha partner rá a kliens, akkor én is szeretem beletenni az edzésekbe, de ha már csináljuk, akkor jó lenne helyesen.

Röviden és tömören, a kép nem jó!

Elolvasom →
Valóság vs. Marketing

Valóság vs. Marketing

A valóság idén is győzni fog a marketinggel szemben, mert hiába a csoda termékek, csoda diéták, normális táplálkozás nélkül, erősítő edzések nélkül, megfelelő mennyiségű és minőségű pihenő nélkül nem fog összejönni a vágyott alak!

Elolvasom →
Reális célok

Reális célok

Tűzz ki egy reális célt magadnak!

A legtöbb ember képes elhinni magáról, hogy egy rakás szar, mert nem sikerül elérni a kitűzött célját. Lehet, hogy egyébként amit elért az tök jó és mindenki hanyatt van tőle esve, de ő full elégedetlen, mert többet és jobbat akart.

Elolvasom →
Edzés minden nap?

Edzés minden nap?

Hiába nyomod az edzést minden nap, nem fogsz tudni jobban fejlődni. Nem számít, hogy más típusú terhelés, hogy más izomcsoportot dolgoztatsz, ha minden nap van valami, akkor a tested nem fog tudni megfelelően regenerálódni.

Elolvasom →
Halál

Halál

Az a durva, hogy nálunk a legtöbb ember tényleg így áll hozzá. Egy olyan világban, amikor pár kattintással elérhető minden hasznos információ, amikor elérhetők edzések, amikor a legeldugottabb helyre is meg lehet rendelni online bármit, akkor próbálnak öngyilkosok lenni és közben puffogtatják, hogy "de régen is ezt ették, akkor sem mozogtak többet", "nagyapám is minden nap ivott alkoholt és 90 éves koráig élt", "nehogymár erről is le kelljen mondanom".

Elolvasom →