Fektess magadba! by Sasa

Fektess magadba!

Posted on 2020-07-01 15:10


Azzal érheted el a legtöbbet, ha magadba és az egészségedbe fektetsz be!


Cseréld le a tv bámulást könyvekre vagy e-book-ra és kezdj el tanulni!
Sokkal könnyebb lesz megcsinálni dolgokat és betartani a szabályokat akár az életmódváltásban is, ha ismered a miérteket és az összefüggéseket.

Hallgass podcast-okat!
Angolul már szinte minden témában el tudsz merülni podcast formájában is, akár teljesen ingyenes sorozatokkal is, de azért találni már magyarul is ilyeneket. Sétálás közben, kocsiban ülve, utazás közben is tudsz tanulni.

Fektess be!
Nagyon sok információt meg lehet szerezni ingyenesen is, de az a jellemzőbb, hogy a mélyebb összefüggések megértéséért fizetni kell. Ez nem pénzkidobás! Magadba fekteted a pénzt, akár tanulás, akár egészséges ételek, akár edzés formájában.

Kezdj el edzeni!
A mozgás és a fizikai aktivitás elengedhetetlen, ha szeretnél szintet lépni, jobb eredményeket elérni, jobban teljesíteni. Egyszerűen az agyadnak is szüksége van arra, hogy a tested terhelve legyen. Erre fog jól reagálni, ettől fog fejlődni. Nem a keresztrejtvénytől és a sodoku-tól. Azoktól csak jó leszel rejtvényfejésben és sodoku-ban.

Ne izgulj azon, hogy ki mit gondol rólad!
Legtöbb esetben az emberek sokkal kevesebbet foglalkoznak veled, mint amennyit te gondolod 🙂 Kár arra fecsérelni az időd, hogy olyanon rágódsz, amit nem tudsz befolyásolni. Mindenki gondoljon, amit akar, te pedig haladj előre!

Ha kell, cseréld le az embereket a környezetedben!
Elsőre lehet, hogy furcsán hangzik, de mindjárt megérted.
Nem lehet úgy belevágni semmiben, hogy közben a körülötted élő emberek folyton visszahúznak. Persze, ők "csak jó tanácsot" akarnak adni, de közben folyton azt érzed, hogy elbizonytalanítanak.
Simán lehet, hogy csak árad belőlük a negativitás és állandóan azt hallgatod, hogy amit csinálsz az miért hülyeség és miért fogsz belebukni.

Ilyen emberekre senkinek nincs szükséged! Lehet, hogy most az gondolod, hogy ezek az emberek számodra fontosak, de csak visszahúznak! Jönnek majd helyettük olyanok, akik támogatnak a célok elérésében!

Sasa