Felejtsd el az egod! by Sasa

Felejtsd el az egod!

Posted on 2020-12-02 22:25


Ha nem tudod félretenni az egod edzésen, akkor annak nagyon könnyen sérülés lehet a vége! Meg kell tanulnod elfogadni, hogy nem fogod tudni ugyanazt a teljesítményt nyújtani minden edzésen. 


Kipihenten ébredtem, jól aludtam, súlyból sem használtam nagyobbat, mint az elmúlt néhány alkalommal, mégis, amikor guggolás után megcsináltam az első kitörést, már éreztem, hogy ez nem lesz az igazi. Nincs fájdalom, nem sérültem le, mert egyszerűen azt mondtam, hogy oké, ez ma nem fog menni. 


Lehetett volna erőltetni, biztosan meg tudtam volna csinálni. Lehet, hogy az első vagy második körben semmi nem lett volna, csak utána. De minek kockáztatni. 


Tök jók az ego boost baromságok, hogy "háború van", meg "go hard or go home", csak az a gond, hogy ezek miatt több ember sérül le, mint amennyi valóban fejlődik. 


Vannak napok, amikor a korábbi edzéseid fele lesz a legkeményebb, amit meg tudsz csinálni. Holnap lehet, hogy én is mindent meg tudok csinálni, amit ma nem. De ehhez kellett az, hogy ma ne gyilkoljam le magam. 


Sasa