Miben lesz más a holnap? by Sasa

Miben lesz más a holnap?

Posted on 2020-06-24 11:49


Ha ma nem tudod rávenni magad, hogy elkezdj végre törődni az egészségeddel, hogy elkezdj dolgozni azon, hogy maximalizálni tudd a teljesítményed, akkor szerinted miben lesz más holnap, hétfőn vagy a hónap elején?


Elárulom, hogy semmiben! Ugyanúgy nem fogod elkezdeni! Tudod miért? Mert Lusta vagy! Mert nem fáj eléggé!

A túlsúly nem fáj, a magas vérnyomás nem fáj, az elzsírosodott szervek nem fájnak. Ha fájnának, új termeket kellene nyitni és külön szerverkapacitása lenne az amazonnak, ami csak az online edzéseket szolgálja ki, mert mindenki mozogni akarna.

De szerencsédre, ezek nagyon sokáig nem okoznak nagy gondot. Amikor viszont okoznak, akkor hidd el, hogy megígérnél majd mindent, azonnali kezdést is, csak változzon és oldódjon meg a problémád.

Miért kell addig várni? Miért nem lehet felemelni a segged már most és változtatni? Tudod, hogy a mostani állapotod nem jó. Érzed, hogy fél gőzzel tudsz csak teljesíteni a munkában és meg sem közelíted azt a szintet, amit elvárnának vagy amit te elvárnál magadtól.

Mindez csak azért van így, mert szarsz bele a kajálásba, kifogásokat keresel folyton, hogy miért vagy szerencsétlen és miért nem tudsz eleget aludni, halogatsz mindent és képtelen vagy elkezdeni mozogni, hogy a tested ne menjen végérvényesen tönkre.

Ha ma nem tudod rávenni magad a változtatásra, akkor hidd el, hogy holnap sem fog menni és az összes többi napon sem. Miért? Mert nem is akarod és nem is érdekel igazán, hogy az élet amit élsz, csak félgőzzel megy, pedig lehetne minőségi is!

Sasa