Sport a várandósság alatt, 2. trimeszter by Sasa

Sport a várandósság alatt, 2. trimeszter

Posted on 2020-06-01 12:15


75%-ban az életmódod fogja meghatározni a születendő babád egészségét! Nem a gének, hanem az, hogy te mennyire figyelsz magadra, milyen életet élsz! Ez határozza meg azt is, hogy mennyi plusz marad rajtad a szülés után.


A sport és az egészséges táplálkozás ugyanolyan fontos a várandósság alatt, mint előtte, de mind a sport, mind az edzésterén figyelembe kell venni, hogy megváltoztak a körülmények!

Ezért készítettünk egy nagyon szuper edzésprogramot Góg Anikóval, aki humánkineziológus, személyi edző, az Újra én című könyv szerzője, 2 kisgyermek anyukája. Összeállított egy olyan 24 videóból álló csomagot, amit a 2. trimeszter alatt végig biztonságosan tudsz használni.

Várandósság alatt amennyire fontos az edzés, legalább annyira fontos az életmód és a táplálkozás is. Épp ezért lehetőség van arra is, hogy személyre szabottan kérj edzéstervet és táplálkozási tanácsadást a várandósság idejére! (bővebb infó: sasa@sasafitness.com)

Az életmód és táplálkozási tanácsadás a várandósság teljes idejére szól (de akár már a próbálkozás időszakától is kérhető) és része a várandósság alatti étrend kiegészítő ajánlás.

Anikó felajánlott néhány ajándékot is:
5 darab Újra én könyv az első 5 csomag vásárlónak
5 darab Újra én könyv + 5 gumiszalag az első 5 komplex programot vásárlónak (edzésterv+életmód és táplálkozási tanácsadás)

A 2. trimeszteres csomagról bővebb infót itt találsz: https://beyondthemotion.com/bundles/back-in-shape-again-prenatal-2-trimester

Sasa