Blog


Közösségépítés

Közösségépítés

Azok a termek és edzők, akik korábban a közösségépítésre is gondoltak, most könnyebben viselik a válságot. Persze, őket is megérinti, de nem annyira, mint azokat, akik csak egy utas bevételszerzésben gondolkodtak. 

Elolvasom →
5 tipp üzleti tipp a fitness vállalkozásodhoz

5 tipp üzleti tipp a fitness vállalkozásodhoz

Új év és új évtized, tökéletes alkalom arra, hogy egy kis ráncfelvarrást csinálj a vállalkozásodban. A január egyébként is csúcsidő, amikor az emberek sok milliót tolnak bele a fitness & wellness iparba. Néhány jó döntéssel ezeket az emberek hosszabb távon is meg lehet tartani.

5 olyan tippet adok, amikkel jelentős pozitív változást érhetsz el üzletileg!

Elolvasom →
Fitness marketing tippek 2019-ben

Fitness marketing tippek 2019-ben

A hatékony fitness marketing különbözik a többi iparág marketingjétől és a sikerhez is teljesen más taktika kell. Ha olyan fitness marketing stratégiát keresel, ami működik, akkor el kell tudni különíteni, hogy mi működik és mi nem. 

Ez a poszt a marketing tervezésről, az ideális ügyfél azonosításról, az árakról és a pozicionálásról szól. 

Elolvasom →
2019-es fitness & wellness statisztikák

2019-es fitness & wellness statisztikák

Az egészség, fitness és wellness az utóbbi évek legnépszerűbb területei közé tartoznak. Egyre több cégnél helyezik előtérbe, hogy a dolgozók mentális és fizikai állapotával is foglalkozzanak. A szállodák és a különböző turistahelyek folyamatosan promózzák a wellness szolgáltatásokat és persze új fitness termek is nyílnak folyamatosan. 

Az emberek egyre több pénzt költenek az egészségükre, mert kezdik megérteni, hogy ez egy hosszútávú befektetés, ami hozzásegíti őket az egészségesebb élethez és összességében még pénzt is spórolhatnak. A betegségek kezelése, a különböző speciális diéták és mozgásformák összességében többe kerülnek, mint a megelőzés, főleg, ha hozzávesszük a kieső keresetet is. 

Hogy áll most a helyzet?

Megismerheted a 2019-es egészség és wellness iparági statisztikákat valamint a 2020-as és azt követő trendeket is. 

Elolvasom →
20 tipp a klubtagok megtartására

20 tipp a klubtagok megtartására

A meglévő ügyfelek megtartása mindig sokkal költséghatékonyabb, mint az új ügyfelek megszerzése. Érdekes módon, erre nem nagyon szoktak gondolni. Arról nem is beszélve, hogy az ügyfelek lojalitása jelzi, hogy egy valóban értékteremtő válalkozást üzemeltetsz. 

Elolvasom →