Basic Woman Edzésterv by Molnár Zsófia£19.99

60 days long training plan

A Basic Woman csomag tartalmazza a súlyzós edzés alapjait, amely felkészít a további, nehezebb szintű edzésmunkára, kifejezetten a nők igényeire szabva.

Description

Kezdőként fontos, hogy felkészítsük testünket a későbbi, megterhelőbb edzésmunkára, precízen és pontosan tanuljunk meg mozgásformákat.

A csomag kifejezetten nőknek lett kifejlesztve, hiszen vannak olyan edzésmódszerek és gyakorlatok, amelyek inkább nők számára hasznosak, igazodva ezzel céljaikhoz, fokozatosan emelve a terhelést.

Mitől kezdő egy edzésterv?

A felkészítő időszakban a kezdő edzéstervek alapjai az átmozgató tervek, melyeket a későbbiekben izomcsoportokra bontunk.

A 8 hetes program alatt megismerhetitek az edzőtermek világát, a különböző gyakorlatok helyes kivitelezését. A 3 napos edzésterv felbontása tökéletesen illeszkedik a nők igényeihez, hiszen minden izomcsoportot kellőképpen megmozgat, viszont különös figyelmet fektet a nők által problémásnak vélt területekre.

A csomag célja, hogy eligazítsa azokat a nőket, akik elhatározták, hogy belevetik magukat a súlyzós edzés világába és ehhez szakmai segítséget vesznek igénybe.

A letölthető dokumentumot a profil-ajándékok menüpont alatt találod. Az edzéstervhez és a pdf-hez a sikeres vásárlást követően azonnal hozzáférsz! A videós segédletet a profil-csomagok menüpont alatt találod. 


Purchase!