First Step for men£29.99

32 days long training plan

First Step for men többet ad, mint egy átlagos „testsúly menedzsment program” vagy egy „testzsírszázalék csökkentő étrend”, hiszen itt a táplálkozás és edzés mellett számos életmódtényező is nagy hangsúlyt kap a szokások kialakítása, a hatékonyság növelése és a cél elérése érdekében!

Description

First Step for men NEM egy drasztikus módszer, hanem egy fókuszált, strukturált koncepció, ami iránymutatást ad ahhoz, hogy hogyan indulj el a célod felé vezető úton és ami megtanít arra, hogy hogyan haladj majd tovább a program vége után! Itt mindenki onnan indul, ahol jelenleg tart, amilyen állapotban éppen van, mi pedig a kezdő löketet és az induláshoz szükséges információkat biztosítjuk hozzá, amitől igazán hatékony lesz a folyamat. Az elért eredmény nem csak pár órára vagy egy napra szól, hanem hosszú távon is tartható, negatív egészségügyi következmények nélkül. Azonban a program, ahogy a neve is mutatja, csak az első lépés, az út kezdete! 

First Step for men program időtartama 4 hét (28 nap) 🗓 Szinte mindenki nulláról indul, hiszen ez egy kezdő (vagy újrakezdő) program, így ennyi idő alatt már látható és érezhető változások lesznek, amit egészséges kereteken belül tartani tudsz utána is és folytathatod a megkezdett utat. Nem csak „folytathatod”, hanem folytatnod is KELL! Az életmódváltás csak a kezdete a csodának!

First Step for men bármilyen életritmusba és munkarendbe könnyen beilleszthető, de elkötelezettség, kitartás és konzisztencia szükséges hozzá! ☝🏼

First Step for men mintaétrendje alkalmazható laktóz-, tejfehérje- és szójaérzékenység esetén is, mert nem tartalmaz se tejtermékeket, se szójatermékeket. A hozzávalók egyszerűen és olcsón beszerezhetők bárhol a világban. Nincs szükség semmilyen konkrét márka termékének a beszerzésére! Nincs szükség se "zsírégetőkre", se speciális csodabogyókra vagy drága superfoodokra! Egy nagyobb szupermarketben és/vagy online minden szükséges hozzávaló megtalálható.

First Step for men edzésterve egy kezdő (de azért kemény 😁) program 💪🏼 Leginkább súlyzós és saját testsúlyos, erősítő edzésekből épül fel. Az edzések maximum 30 percesekBárhol meg tudod csinálni az edzéseket, mert a videók online érhetők el. Az edzések alatt nincs zene, így hallgathatod azt, ami téged leginkább motivál 🎧

KIKNEK JAVASOLJUK A PROGRAMOT?
FIRST STEP program azoknak a férfiaknak készült, akik még nem estek át az életmódváltáson (vagy a régmúltban már átestek, de azóta visszaestek), de az álomtest elérése mellett szeretnének egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak, fittebbek, energikusabbak, fiatalosabbak, feszesebbek, formásabbak lenni, szebb bőrrel, jobb emésztéssel, minőségibb alvással és pozitívabb életszemlélettel. Hiszen ezekhez mind hozzájárul a megfelelő táplálkozás, életmód és testmozgás!

Kinek nem javasoljuk a programot:

- 30kg vagy annál több túlsúllyal rendelkezők számára

- 18 év alatt

- Nőknek

- Inzulin rezisztencia (IR) vagy cukorbetegség esetén

- Pajzsmirigy problémák vagy egyéb hormonális betegség esetén

- IBS vagy egyéb emésztőrendszeri betegség esetén

- Reflux esetén

- Krónikus magas vérnyomás esetén

- Vese-, epe- vagy májbetegség esetén

- Vegetáriánusok és vegánok számára

- Tojásallergia/érzékenység esetén

- Gluténallergia/lisztérzékenység esetén

- Hisztaminérzékenység vagy keresztallergia esetén

- Kóros soványság esetén

- Lelki eredetű evészavarok fennállása esetén

- Bármi olyan betegség vagy kondíció esetén, ami speciális étrendet igényel

- Bármi olyan sérülés vagy kondíció esetén, ami kihat a hétköznapi aktivitásokra és az edzésekre

Eszközigény: kézisúlyzó, súlyzórúd

(a súlyzórudas gyakorlatok/edzések is elvégezhetők kézisúlyzóval)

A letölthető dokumentumot a profilodon belül az ajándékoknál találod!

Kinga & Sasa


Purchase!