Home Workout by Zsani£1.99

3 days long training plan

Nyitrai Zsani teljes testet átmozgató edzése.

Description

A cél az arányosabb izomzat, valamint az erő és állóképesség fejlesztése. Utó-zsírégető hatása van, ugyanis regenerálódás közben is folytatódik a kalóriák égetése. A folyamatos edzésnek köszönhetően erősödik az immunrendszer, és javítja a szívműködést, meg az anyagcserét. Minimális az eszköz igény, csak egy gumiszalag , és 3 kg-os kézisúlyzó szükséges. Az edzettségi szinthez mérten a súlyt lehet növelni illetve csökkenteni, vagy elhagyni.

A csomag 3 videót tartalmaz, amit a vásárlás után a profil-csomagok menüpont alatt fogsz megtalálni a következő 72 órában. 

A csomagban elhelyezett tartalmakért a Beyond The Motion Ltd. felelősséget nem vállal sem minőségi, sem szakmai szempontból. Az edzéseket mindenki saját felelősségre veheti igénybe! Az esetleges edzés közben elszenvedett sérülésekért a Beyond The Motion Ltd-t semmilyen felelősség nem terheli! Javasoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy az egészségügyi állapota megfelelő-e az edzés végrehajtásához. Amennyiben szükségesnek érzi vegye fel a kapcsolatát orvosával. Ha mozgás közben bármilyen gyakorlatnál fájdalmat vagy kellemetlenséget tapasztal, azonnal állítsa le és forduljon kezelőorvosához! 

A Beyond The Motion Ltd. az értékesítéshez a felületet és a fizetési rendszert biztosítja.Purchase!