E-book csomag£19.99

10000 days long training plan

Perjes Kinga életmód és táplálkozási tanácsadó 5 e-book-ja egy csomagban!

Description

1. Édes élet cukor nélkül

Minden, amit a cukorról tudni érdemes! 84 illusztrált oldalon, olvasmányos formában!

- A cukor fajtái és káros hatásai, külön részletezve a tejcukrot és a gyümölcscukrot

- Rövid és közérthető biokémiai háttérinfó

- Glikémiás index, glikémiás terhelés

- Inzulin és vércukor közötti különbség

- Inzulinrezisztencia, cukorbetegség

- Megelőzés, visszafordítás

- A zsírégetés titka: az inzulinmenedzsment

- Hormonális hatások

- Mit nézz a címkén?

- Cukorhelyettesítők és édesítőszerek összehasonlítása

- Termékajánló

- Sütés-főzés cukor nélkül


2. 40 tipp a jó alvásért

ESTI BIOHACKING: Optimalizáld a tested működését az esti rutin és az alvás segítségével!

Az alvásról van, akinek a pihenés, a feltöltődés jut eszébe, de van, akinek az éjszakai hánykolódás és bárányszámlálgatás.  Te melyik csoportba tartozol? Reggel frissen, kipihenten ébredsz vagy karikás szemekkel, álmosabban, mint ahogy lefeküdtél? Mindenki számára hasznos lenne néhány praktika az alvás minőségének és mennyiségének javítása érdekében!

Ha odafigyelsz, és megfogadod a könyvben taglalt 40 tippet, vagy ha nem is az összeset, legalább néhányat azok közül, frissen, szinte kicserélődve ébredsz majd reggelente! Ha pedig így lesz, meglátod: rövid időn belül javul a fizikai, a szellemi és nem utolsó sorban a szexuális teljesítményed, jobban megy majd a zsírvesztés és az izomtömeg-növelés, élesedik a memóriád, a koncentrációd, jobb lesz a hangulatod. Ebben a 70 oldalas e-bookban a tippek mellett számos érdekességet is találsz és Kinga a saját esti rutinjába és beavat!


3. Kapcsold turbófokozatra az anyagcserédet

Ez a kiadvány 22 trükköt tartalmaz azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudod fokozni az anyagcserédet (Nem, ez nem a mosdólátogatás gyakorisága) 

Ha zsírvesztés a célod, de nem szeretnél madáradagokat csipegetni vagy éhezni egész nap, akkor ez a mini e-book mindenképpen a segítségedre lesz! 

Emellett a magasabb alapanyagcsere jobb állóképességet és jobb közérzetet biztosít, energikussá tesz és növeli az edzésen nyújtott teljesítményt is. 

A segítségével könnyebben és gyorsabban elérhető a kitűzött fizikum, ha megfelelő étrenddel társul! 

Ezzel is szeretném támogatni az őszi életmódváltást! 

Ne arra pazarold el az újévi fogadalmadat és végképp ne a tavaszi napsugarak megjelenése idején jusson eszedbe, hogy pár hónap múlva bombaforma kellene a nyaralásra!

Ez mini e-book borító és forrásmegjelölések nélkül 10 oldalas.

4. A fexitáriánus étrend

Hallottál már a flexitáriánus étrendről? Ha követsz néhány hollywood-i celebet valamelyik közösségi média felületen, akkor biztosan! De nem a celebek miatt érdekes és nem azért írok róla, mert éppen „trendi”!

Nem titkolom, hogy már 3-4 éve ezt a fajta étkezési irányt követem én is, bár nem szoktam nevén nevezni és megbélyegezni magam vele, hiszen nem vagyok híve a különböző irányzatok követésének. Lássuk csak, hogy ez miért más, mint a többi!

Ebben a kiadványban a húsfogyasztás csökkentésének pozitívumairól írok és gyakorlati tanácsokat adok ennek könnyű és zökkenőmentes kivitelezéséhez. 

"Ha valaki azt mondja neked, hogy egyél sok húst ahhoz, hogy erős légy, ne higgy neki!" Arnold Schwarzenegger

5. Optimalizáld a tested működését, növeld a produktivitásodat és a szellemi tevékenységedet!

"Nem titok, hogy a megfelelő étrend támogatja az egészségi állapotot, de kevesen gondolnak bele, hogy mennyire közvetlen hatással vannak az elfogyasztott ételek a gondolkodásunkra, a szellemi és a fizikai teljesítményünkre. Az étrend optimalizálása üzemanyaggal látja el a testet és az agyműködést is. Rossz tápanyagválasztás esetén az élet minden területén csökken a produktivitás, a kognitív funkciók és a teljesítőképesség.

A legtöbben nem tudják, hogy néhány egyszerű tipp és trükk beiktatásával már jobban érezhetik magukat a bőrükben, több energiával láthatnak neki a napnak és lényegesen több feladatot képesek hatékonyan ellátni. Ahogy a sportolóknál is kulcskérdés a táplálkozás, úgy a hétköznapi ember számára is annak kellene lennie az egyszerű hétköznapokban, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni magukból!

Ez a néhány tanács új szintre emeli majd a produktivitást és segíti a kialakított rutinokat, szokásokat betartani egy életen át!

Szeretnéd tudni, hogy hogyan kerülheted el az ebéd utáni kajakómát vagy a napközben előforduló vércukorszint ingadozásokat? Kifejezetten elfoglalt embereknek szóló tippeket gyűjtöttem össze, amik a napi feladatok hatékony ellátásában segítenek!"


Kinga weboldala: www.perjeskinga.com 

A csomag nem tartalmaz edzéstervet! A dokumentum letöltésére a vásárlás pillanatától van lehetőség. A mini e-book-okat a profilodon belül, az ajándékok menüpontnál fogod megtalálni!Purchase!