Gyakran Ismételt Kérdések

A különböző promóciós kódokat a fizetésnél lehet érvényesíteni. Alapjáraton a fizeténél 3 dolgot látsz. A csomag neve és ára egy sorban, valamint egy "Total" összeg, ami a fizetendő teljes összeg. Kód nélkül ez megeggyezik a csomag árával. 

Alatta egy kis dobozban találod a "promo code" feliratot, ide írod be az aktiuálisan használni kívánt kódot. Az érvényesítéshez rányomsz a "Redeem" gomba. Ekkor zölddel megjelnik a kedvezmény összege, a "Total" feliratnál pedig látni fogod a fizetendő végösszeget. Fizetendő végösszeg = a csomag ára - a kedvezmény összege. 

Jelenleg az oldal minden funkciója éles, de apróbb hibák még előfordulhatnak, bár ezeknek a számát igyekeztünk minimalizálni. De, mint tudjuk, az Ördög nem alszik. 

Amikor te hibaüzenetet kapsz az oldalon, bármire, akkor nekünk is érkezik egy e-mail, ami jelzi, hogy hol van a hiba a rendszerben. Ezt a lehető leggyorsabban igyekszünk megoldani. 


Bár a szokásos rendszer a legtöbb oldal esetében 24 óra, én igyekszem 12 órán belül minden üzenetre válaszolni. Minden üzenetről kapok e-mail értesítést, így nem marad semmi válasz nélkül :)

Több oka is lehet annak, hogy egy vásárlás/feliratkozás sikertelen lesz. Néha olyan banális dolgok is közbeszólhatnak, minthogy nincs elég fedezet a számlán, de találkoztunk már azzal is, hogy valakinek a bankja nem engedélyezte a kártyához az online vásárlást. Ez nekik egy klikk, de megesik, hogy nem állítják be, ha valaki nem kéri. 

Ha ilyet tapasztalsz első körben nézz rá a számládra! Ha ott mindent rendben találsz és a fedezet is jó, akkor érdemes a bankfiókban segítséget kérni.

Ha sikeresen előfizettél és meg is kaptad róla a számlát, akkor a profilodon belül a csomagoknál fogod találni a videókat :)

Amennyiben nem ugyanazt az emailcímet használod a Facebook fiókodnál, amit megadtál a regisztrációnál, úgy a rendszer automatikusan két profilként fogja kezelni a regisztrációkat. Így pedig előfordulhat, hogy míg az egyik fiókon ott vannak az edzések és hozzáférsz mindenhez, a másik fiókon semmit nem találsz és mindenre azt kapod üzenetként, hogy meg kell vásárolnod. 


Az online anyagok vásárlásánál nincs lehetőség pénzvisszafizetésre. 

A profilodon belül az edzéstervek menüpont alatt. 

Az előfizetés lemondásához lépj be a profilodba, keresd meg a feliratkozások menüpontot és ott fogod tudni lemondani a feliratkozást. 

Vásárlás esetén egy adott időre veszed meg a hozzáférést a csomaghoz. Edzés és csomagtípustól függően látni fogod, hogy pl. 33 days long training plan

Ez azt jelenti, hogy az adott csomag anyagához 33 napig férsz hozzá. Ha lejárt nem férsz hozzá, ha újra hozzá szeretnél férni, akkor újra meg kell vásárolni a csomagot. 

Feliratkozás: jelenleg két feliratkozós csomag van az oldalon, All in One és All in One 365 Days. Ezek a csomagok folyamatosan bővülnek, minden videós anyagot tartalmaznak és az első feliratkozástól számolva 30 naponként vagy 365 naponként automatikusan megújulnak. Amennyiben úgy érzed, hogy nem szeretnéd a továbbiakban használni a csomagot semmi gond. A profilodon belül megtalálod a feliratkozások menüpontot és ott tudod törölni a feliratkozást. Nem kell extra megerősítést kérned :) Ha a fizetés utáni napon mondod le a csomagot, akkor a maradék 29 napban ugyanúgy hozzá fogsz férni minden tartalomhoz, az esetleg közben megjelenő újdonságokhoz is. 

Leegyszerűsítve:

Vásárlás: adott ideig érvényes, ha lejár újra meg kell venned. 

Feliratkozás: olyan, mint az internetelőfizetés, minden hónapban adott napon fizeted és hozzáférsz cserébe mindenhez :)


A csomagodhoz, egyéni edzéstervedhez tartozó egyéni programot megtalálod a proflodon belül az ajándékok menüpont alatt. 

Látatlanban nehéz bármilyen tanácsot adni, de nagyban függ attól, hogy mennyire régi a tv, milyen böngészőt használ, az amikor volt utoljára frissítve. 

Apple gépek esetében, amennyiben a tv alkalmas rá az AirPlay funkcióval rá lehet küldeni a képet a tv-re. A többi laptop esetében pedig HDMI kábellel lehet csatlakoztatni és máris le fogod tudni játszani a kívánt videót. Jóval egyszerűbb megoldás, mint a böngészővel vacakolni. A tv-be épített böngésző cuki dolog, de sok mindenre nem lehet használni.


Az eddigi problémák esetében mindig kiderült, hogy a telefon/tablet által automatikusan felkínált böngészőkkel próbálták megnyitni a videókat. Ezek minőségileg kb. olyanok, mint az InternetExplorer. Okkal nem azt használjuk! :)

Érdemes letölteni pl egy opera böngészőt, amivel hiba nélkül fog futni minden anyag!

Windows-os gép esetében CTRL+F5 megoldás lehet. Amennyiben nem válik be vagy épp Apple terméket használsz, akkor előzménytörlést tudok javasolni. Valamelyik a kettőből meg fogja oldani a problémát a tapasztalatok alapján!