Gyakran Ismételt Kérdések

A különböző promóciós kódokat a fizetésnél lehet érvényesíteni. Alapjáraton a fizeténél 3 dolgot látsz. A csomag neve és ára egy sorban, valamint egy "Total" összeg, ami a fizetendő teljes összeg. Kód nélkül ez megeggyezik a csomag árával. 

Alatta egy kis dobozban találod a "promo code" feliratot, ide írod be az aktiuálisan használni kívánt kódot. Az érvényesítéshez rányomsz a "Redeem" gomba. Ekkor zölddel megjelnik a kedvezmény összege, a "Total" feliratnál pedig látni fogod a fizetendő végösszeget. Fizetendő végösszeg = a csomag ára - a kedvezmény összege. 

Jelenleg az oldal minden funkciója éles, de apróbb hibák még előfordulhatnak, bár ezeknek a számát igyekeztünk minimalizálni. De, mint tudjuk, az Ördög nem alszik. 

Amikor te hibaüzenetet kapsz az oldalon, bármire, akkor nekünk is érkezik egy e-mail, ami jelzi, hogy hol van a hiba a rendszerben. Ezt a lehető leggyorsabban igyekszünk megoldani. 


Bár a szokásos rendszer a legtöbb oldal esetében 24 óra, én igyekszem 12 órán belül minden üzenetre válaszolni. Minden üzenetről kapok e-mail értesítést, így nem marad semmi válasz nélkül :)

Több oka is lehet annak, hogy egy vásárlás/feliratkozás sikertelen lesz. Néha olyan banális dolgok is közbeszólhatnak, minthogy nincs elég fedezet a számlán, de találkoztunk már azzal is, hogy valakinek a bankja nem engedélyezte a kártyához az online vásárlást. Ez nekik egy klikk, de megesik, hogy nem állítják be, ha valaki nem kéri. 

Ha ilyet tapasztalsz első körben nézz rá a számládra! Ha ott mindent rendben találsz és a fedezet is jó, akkor érdemes a bankfiókban segítséget kérni.

Ha sikeresen előfizettél és meg is kaptad róla a számlát, akkor a profilodon belül a csomagoknál fogod találni a videókat :)

Amennyiben nem ugyanazt az emailcímet használod a Facebook fiókodnál, amit megadtál a regisztrációnál, úgy a rendszer automatikusan két profilként fogja kezelni a regisztrációkat. Így pedig előfordulhat, hogy míg az egyik fiókon ott vannak az edzések és hozzáférsz mindenhez, a másik fiókon semmit nem találsz és mindenre azt kapod üzenetként, hogy meg kell vásárolnod. 


Az online anyagok vásárlásánál nincs lehetőség pénzvisszafizetésre. 

A profilodon belül az edzéstervek menüpont alatt. 

Az előfizetés lemondásához lépj be a profilodba, keresd meg a feliratkozások menüpontot és ott fogod tudni lemondani a feliratkozást.