Egyéni edzésterv

A VIP program magában foglalja az általam írt, személyre szabott edzéstervet + Kinga (Perjes Kinga életmód és táplálkozási tanácsadó) által írt, személyre szabott életmód és táplálkozási tanácsadást + zárt, Facebook csoport tagságot.

A VIP programra bármikor lehet jelentkezni a kérdőív kitöltésével. A helyeket a jelenlegi telítettségünk függvényében osztjuk ki, így néhány hetes várakozási idő előfordulhat.

A program ára kedvezőbb, mint a két szolgáltatás külön-külön igényelve. Az ára: 250GBP (100%-ig növényi (vegán) étrend vagy várandósság esetén 280GBP)

A személyre szabott életmód és táplálkozási tanácsadásról ide kattintva olvashatsz bővebben.

A személyre szabott edzéstervről:

  • A személyre szabott edzésprogram 3 darab 30 napos edzéstervet takar, amit a céljaidnak megfelelően állítok össze, figyelembe véve a fizikai állapotodat, esetleges sérüléseket, fittségi szinted és egyéb információkat, amik egy részletes kérdőívből derülnek ki.
  • Lehet csak otthoni edzés, csak konditermi program, esetleg a kettő kombinációja. Az otthoni edzés videós anyagokat takar, amik ondemand nézhetők, tehát internetkapcsolatra lesz csak szükség, mivel az anyagok offline nem elérhetők.
  • Miért 30 napos bontásokban jön az anyag? Könnyebb személyre szabni, ugyanis így jobban figyelembe lehet venni, hogy mennyit fejlődtél, hogy bírod az edzéseket, kell-e könnyíteni vagy nehezíteni a programon. Plusz az esetleges munka vagy utazás miatt kieső napokat is bele lehet rendezni az edzéstervbe, amennyiben jól kijön a lépés. Simán lehet, hogy a pihenőnapokat oda lehet tologatni, ahol egyébként sem tudnál edzeni.
  • Mennyi ideig tart a program? 92 nap. 3 etapban kapod meg az edzésterveket, az egyes etapok között egy nap extra pihenő van.
  • A zárt Facebook csoportban már egy több, mint 60 fős, támogató, családias közösség alakult ki, akikre lehet számítani, ha nehézséged akadt vagy motivációra van szükséged. Emellett mi is jelen vagyunk Kingával a csoportban és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni, ami az edzéstervvel vagy az étrenddel kapcsolatos. A csoporttagoknak kedvezmények és elővásárlási jog jár az ebookjainkra, a programjainkra, a workshopjainkra és extra tartalmakat is megosztunk, amit máshol nem. A VIP program lejárta után is maradhatsz tagja a facebook csoportnak!