Egyéni edzésterv

Szeretnél reggelente kipihented ébredni? Szeretnél fitt és aktív életet élni? Jobban kezelni a stresszes szituációkat? Jobban teljesíteni a munkádban?


A VIP program keretében egy olyan 12 hetes programot kínálunk neked, amivel egy tartható rendszert kapsz az életedbe a céljaid eléréséhez. A program keretében nagy hangsúlyt kap az funkcionális táplálkozás, a megfelelő táplálék kiegészítők, a rendszeres sport, de kitérünk a teljesítmény fokozásra, a pihenés fontosságára és egyéb, nem elhanyagolható, életmódbeli tényezőkre is. 


A program részeinek egyidejű alkalmazásával új távlatok fognak megnyílni előtted. Észre fogod venni, hogy egyre frissebben ébredsz, egyre jobban fogod venni az akadályokat, több energiád lesz nem csak a napi rutin elvégzésére, hanem a szabadidős tevékenységekre és a családodra is.


Nem sablonokkal dolgozunk!

Mind az életmód és táplálkozási tanácsadás, mind az edzéstervek 100%-ban rád lesz szabva, a te igényeid, céljaid és preferenciáid szerint alakítva. Ezért is lesz tartható számodra a rendszer!


Edzéstervek tekintetében közel 500 videóból tudom kiválasztani a jelenlegi fittségi szintednek és céljaidnak megfelelő anyagot. Ehhez jönnek még hozzá az újonnan forgatott VIP programokhoz készült edzéstervek. 


A programban lévő életmód és táplálkozási tanácsadás egy 30-40 oldalas dokumentum, egy komplex tudásanyag, aminek a változatos mintaétrend csak egy fejezete, hiszen amellett az a célja, hogy megtanítsa neked, hogy mit, miért és hogyan kell enned, innod, szedned és csinálnod az áhított eredmény eléréséhez. Így nem csak egy szabályrendszert kapsz, hanem könnyen az életmódod részévé válhat!


Mi kell ahhoz, hogy 100%-ban személyre tudjuk szabni a programodat?

A kérdéseinkre adott őszinte válaszaid! 

Két kérdőívvel dolgozunk. Az egyikben az edzésre, a fittségi állapotodra és a céljaidra kérdezünk rá, a másikban pedig az étrended kialakításához szükséges információkra vagyunk kíváncsiak az ízlésedtől kezdve, a különböző egészségügyi kondícióikon át, a napirendedig. Ezt a kettőt fésüljük össze, hogy a lehető legközelebb kerülj a céljaidhoz a 12 hét alatt.


Minél konkrétabban határozod meg a céljaidat, minél részletesebben fejted ki, hogy mi az a probléma, amivel jelenleg küzdesz, hova akarsz eljutni, mit szeretnél elérni, annál jobban rád tudjuk szabni az anyagot!


A személyre szabott edzésterv + életmód és táplálkozási tanácsadás ára: 300 GBP