Szülés utáni regeneráló program £99.00

Négy hetes regenerációs mozgásprogram, mely kifejezetten a hasizmok és a gátizom megerősítésére, összehangolására fókuszál, azért, hogy várandósság és szülés után erősebben és biztonságosan térhess vissza az edzéseidhez. Ha szülés utáni időszakban vagy éppen, illetve, ha régebben szültél, de nem vagy elégedett a hasizmaiddal, esetleg a szétnyílt hasizom tüneteit észleled, ez a program egy jó kiindulási pont lehet számodra a fejlődésedhez.

Description

Ha néhány hete szültél és újra aktív életet szeretnél, vagy szülés után most kezdenél sportolni, akkor ez a program neked szól. Ha már régebben szültél, de most jutottál oda, hogy aktív életre vágysz, és tudatosan szeretnéd kezdeni, akkor is jó helyen jársz. 

A négy hét után magabiztosabb leszel tested központját illetően, figyelmesebben fogod végezni mindennapi tevékenységeidet, izmaid tónusosabbak lesznek és úgy fogod érezni, hogy a hasizmaid és a gátizmod újra tested kontrollálható részét képezik, mélyen, tudatosan kapcsolódsz hozzájuk. 


Néhány mondatban összefoglalom neked a következő négy hét jelentőségét és lényegét. Függetlenül attól, hogy a várandósságod alatt is fit maradtál és néhány héttel a szülés után már edzeni szeretnél, vagy régebben szültél, rutinos anyuka vagy és most van lehetőséged csatlakozni a platformhoz, hogy erősebbnek, energikusabbnak érezd magad, esetleg rendbe hozd a hasizmaidat és most kezded az aktív életmódot, ez az a rész, ahol szeretném, hogy kezdenél. A szülés utáni testünk egy életre szóló kaland, és bármikor szültél sosem késő elkezdeni a vele való foglalkozást. 

A következő négy hétben fokozatosan felépített gyakorlatsorokon vezetlek végig, melyek fókuszában a hasizmok és a gátizom áll. Ezek azok az izmok, melyek testünk alapján, központját képezik, és minden mozgásban kiemelkedő szerepük van. A várandósság és a szülés is éppen ezen izmokat veszi legjobban igénybe, és ezeken hagy leginkább nyomot. Ezek a nyomok egyfelől szépek, másfelől pedig foglalkoznunk kell velük, nem feltétlenül esztétikai, hanem inkább funkcionális okokból, hiszen tudjuk, hogy a szülés utáni testünk egy életre szól. A négy hét során tulajdonképpen alapozást végzünk, a jövőbeli mozgásod hatékonyságát alapozzuk meg, újra kapcsolódhatsz azokkal a területekkel, melyekkel kapcsolatban most még azt érezheted, hogy elveszett a kontroll, teljesen külön életet élnek. Ilyen terület a has és a gátizom. Újra elkezded használni őket, és ami még fontosabb tudatosan teszed ezt, olyan alap technikák segítségével, melyet a négy hét során lesz lehetőséged gyakorolni és elsajátítani. A mozgásprogram szerves részét képezi néhány edukációs videó, melyben elmagyarázom neked azokat az alap technikákat, melyek a lelkét képezik a gyakorlatoknak, és melyektől válik olyan hatékonnyá a gyakorlásod, amilyenről eddig álmodni sem mertél. 


Ha szülést követően szeretnél újra sportolni, visszatérni kedvelt mozgásformáidhoz, vagy ha már régebben szültél, kipróbáltál néhány dolgot, de még mindig nem érzed, hogy megérkeztél volna, és vágysz arra, hogy hatékonyan, jólesően mozoghass, akkor ez a program neked készült. Fokozatosan, biztonsággal vezetlek végig, egyre nehezedő gyakorlatsorokkal és módosítási lehetőségekkel. 

A mozgásanyag heti két videót tartalmaz. A gyakorlatokat hetente többször is végezheted, egymás után, ahogy jól esik. Minél többet gyakorolsz, annál magabiztosabb lesz a végrehajtás. Amikor először találkozol az egyes sorokkal még nehéznek érezheted őket, nagyobb figyelmet igényelni. Amikor másodszorra, harmadszorra végzed ugyanazt a sort, már könnyedebben mozogsz. Kombinálhatod, és az idő előrehaladtával össze is vonhatod majd a gyakorlatokat, ahogy időd és kedved engedi. A lényeg, hogy következetesen és rendszeresen gyakorolj. Ahogy megérzed a fejlődést azt fogod észrevenni, hogy már nem csak a torna alkalmával figyelsz magadra, de a mindennapok rohanásában is néha a fókuszod a gátizmaidra vagy a hasizmaidra, illetve a légzésedre helyeződik. Amikor ezt veszed észre, tudd, hogy nagyon jó úton jársz. 

Ha korábban intenzíven sportoltál, vagy erős, kimerítő edzésre vágysz, azt gondolhatod, ez nekem túl könnyű, meg sem izzadok, akkor tudd, hogy ennek az alapozó négy hétnek nem is ez a célja. Mélyre ásunk, tanulunk, megtanuljunk hogyan mozogj hatékonyan a core-izmaid segítségével. Megtanítom neked, hogy emeld a lábad, és tedd le, hogyan nyújtsd ki és hogyan húzd vissza úgy, hogy közben a core-izmaidat használod. 

Ha eljutottál a négy hét végéig, és úgy érzed még mindig hiányzik valami, még gyakorolnál, hogy még jobban elmélyülhess, térj vissza a korábbi hetek gyakorlataihoz, menj rajtuk végig újra. Ez lesz az alapozásod, ez a belépő az intenzívebb mozgásodhoz, a vágyott edzéseidhez, a regenerációdhoz és az erősödésedhez, az életre szóló kalandodhoz. Emlékezz rá, hogy nem az a lényeg milyen gyakorlatot végzel, hanem az, hogyan végzed azt. Ezt a hogyant pedig most alapozod meg. Ez a te kalandod, a te utad, és légy türelmes magadhoz. Főleg akkor van szükséged türelemre, ha már régebben szültél, és intenzív mozgásra vágysz már. Tiszteld a tested és add meg magadnak a lehetőséget, hogy biztos alapokkal indulhass. 

Szeretettel várlak a programban. Kívánom, hogy leld benne örömödet, legyen részed nagy felismerésekben, tanulj belőle, és a végén legyél tudatosabb a tested és mozgásod tekintetében. 


A programot legkorábban a szülést követő 6 hetes orvosi kontroll után kezdheted, ha orvosod mindent rendben talált, és engedélyt adott a mozgásra. 


A programhoz a vásárlás pillanatától hozzáférsz, a videókat a profil-csomagok menüpont alatt találod!


Vásárlás