Trainers secrets£9.99

365 days long training plan

Mielőtt bármilyen online edzésbe fognál ezt a videót nézd meg! Megtudhatod a titkokat, amikkel hatékonyabbá teheted az otthoni edzésed!Description

A közvetlen edzői, szakértői kontakt nélkül teljesítésre kerülő edzéseknek 2 fő buktatója van, melyekre most megadjuk számodra a megoldó kulcsot! 

Az egyik kockázat a gyakorlatok helytelen kivitelezése, pontatlan végrehajtása, mely magában hordozza a sérülés veszélyét. Online edzés során, a trénernek nincs lehetősége arra, hogy folyamatosan a gyakorlat végrehajtás módját magyarázza, hisz az edzésvezetés egyéb feladatai is rajta vannak, ráadásul nem is lát téged, így nincs lehetősége személyre szabottan kijavítani a technikai problémákat. Neked magadnak kell tisztában lenned azzal, hogy az alapgyakorlatokat hogyan mell biztonságosan teljesítened. Ebben a videóban megadjuk neked a gyakorlat végrehajtás legfőbb szempontjait!


A másik jellemző hiba, hogy az edzést végző személy, aktuális napi terhelhetőségével nincs tökéletesen szinkronban az előre rögzített edzésprogram. Az aznapi terhelhetőség számtalan dologtól függ. Az egyen életkora, neme, testösszetétele, hidratáltsága, fáradtsági szintje, idegrendszerének állapota, aktuális hormonális állapota -és meg hosszan sorolhatnánk- az edzés finomhangolásának szükségességét indokló tényezőket. Ezek azok a változok, melyek nagy mertekben meghatározzák azt, hogy az adott edzésnapon milyen edzés és gyakorlatok elviselésére leszel képes. 

Az előre rögzített programok jellemzői viszonylag jól meghatározhatóak, de az, hogy milyen apróbb módosításokat igényel, azt -és most figyelj- egyedül Te tudhatod. Egyedül te tudhatod akkor, ha tisztában vagy a lehetséges módosítási lehetőségekkel, eszközökkel, módszerekkel. Ez a másik nagyon fontos dolog, amit megtanítunk neked ebben a videóban! A gyakorlatok különböző elvek mentén történő könnyítési és nehezítési módszereit elsajátítva, a saját trénereddé válhatsz és alkalmassá arra, hogy az online edzést instruáló tréner iránymutatásait saját magad szükségleteire, céljaira formáld! Ezzel pedig nem csak a tréninged hatékonyságát növeled majd, de elkerülöd a stagnálást jelentő plató csapdáját is, melybe jellemzően azok szoktak beleesni, akik mindig ugyanazt az edzésrutint követik anélkül, hogy nehezítéssel lekövetnék saját fejlődésük ütemét. Ezekkel az ismeretekkel biztosíthatod azt, hogy a programod folyamatosan kihívást jelentő maradjon számodra és valóban elérd a kitűzött céljaidat!


Azokat a tudásmorzsákat tanítjuk most meg neked, teljesen közérthető módon, melyet edzői rutinunk során a klienseinkkel, versenysportolóinkkal is alkalmazunk, s melyeket oktatunk a leendő trénerek számára.


Most Te következel!Góg Anikó & Ungvári MátéPurchase!